طرح جابر کامل وجامع دانه های طلایی ارزشمندگندم

دسته بندي : طرح و پژوهش » طرح های جابر
طرح جابر کامل وجامع دانه های طلایی ارزشمندگندم

تحقیق زمینه ای
نان بعنوان یکی از ارکان اصلی تأمین احتیاجات غذایی انسان در طول تاریخ از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است. بشر از بدو شروع دوره کشاورزی گندم را به عنوان محصول اصلی کشاورزی کشت می کرده و هر روزه سعی در تکامل این راه داشته است و همواره در خلال کاشت و برداشتهای متعدد اصلاح بذر و مکانیزه کردن را مد نظر داشته و خواهد داشت .در سالهای اخیر گندم بعنوان یک ماده غذایی اصلی ارزشی بالاتر از دیگر مواد اولیه پیدا کرده است.
از طریق بکارگیری روشهای نوین تهیه و عمل آوری خمیر ، ماشین آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می توان نان خوب و مأکول تهیه و تولید را از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمود . تهیه و تولید نانهای نا زک و مسطح و سایر نانهای فانتری بدون کاربرد تکنولوژی نمی تواند در طویل المدت ادامه یابد. تاریخچه تولید و مصرف نان در جهان نشان داده است که ابتدا نان به صورت نازک و مسطح تولید می گردید لکن به مرور و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجیم درآمده است .


مراحل تولید نان
1-آماده سازی آرد
به طور کلی آماده سازی آرد شامل مراحل زیر می‏ باشد:1- الک کردن2- اختلاط آرد3- رساندن درجه حرارت آرد به حد مطلوب. از طریق الک کردن می‏ توان به نتایج زیردست یافت:* ناخالصی‏ های آرد جدا می ‏گردد.* بازدهی خمیر افزایش می ‏یابد.* ذرات به هم چسبیده آرد از هم جدا می ‏شوند.* مخمرها و باکتری ‏ها تکثیر می ‏یابند.* احتمال کپک زدگی آرد کاهش می ‏یابد.* درصد رطوبت آرد به میزان کمی کاهش می ‏یابد.
دسته بندی: طرح و پژوهش » طرح های جابر

تعداد مشاهده: 6462 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: Docx

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:286 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: